ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 

Съхраняване на лични данни:

Събираната лична информация от нас включва Вашите имена, имейл адрес и телефон.

Използване на лични данни:

Личните данни, които събираме, обработваме само с цел да изпълним Вашата резервация, и да Ви информираме за всякакви промени в нейния статус. Тези данни не се предоставят или препродават на 3-ти страни.

Уеб анализ с Google Analytics

На нашия сайт използваме Google Analytics, за да добием по-ясна представа за посещенията в сайта ни, поведението на посетителите ни и продуктите, които предизвикват интерес за тях. Google Analytics e услуга за уеб анализ на Google Inc. Google Analytics използва т.нар. бисквитки, т.е. текстови файлове, запаметявани на Вашия компютър, за да се позволи анализ на Вашето използването на уебсайта ни. Информацията, събирана чрез бисквитките, обикновено се предава към сървър на Google.
Можете да се запознаете с политиката на поверителност на Google, като посетите техния сайт: www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html.

Данни за плащане:

Данните на дебитната / кредитната Ви карта, които попълвате в процеса на плащане на поръчка, не се обработват, нито съхраняват на нашите сървъри. Тяхната сигурност се гарантира от PayPal и е съобразена с текущите PCI стандарти.

Използвайки услугите на banskovilla.com, Вие се съгласявате с нашата Политика на поверителност.

 
Резервация