ЗИМНИ АКТИВНОСТИ


20% ОТСТЪПКА
ЗА НАЕМ НА СКИ
И СНОУБОРД ЕКИПИРОВКА ОТ 360 SKI BANSKO

ВАЖНО!

Всички гости на BANSKO VILLA - Златева къща се възползват от преференциални цени с 20% отстъпка от техните при резервация през нашия сайт.


КОИ СА
360 SKI BANSKO

360 SKI BANSKO сa изцяло обновен гардероб, в който екип от професионалисти с близо 15 годишен опит в областта на ските и ски обучението ще се погрижaт за вашата неповторима ваканция в зимен курорт Банско.

В 360 Ski Bansko предлагат цялостно обслужване за своите клиенти - ски и сноуборд под наем, ски и сноуборд индивидуални или групови уроци. Гардеробът разполага с 350 чифта ски, сноуборди и други артикули за зимен спорт, различни по качество и предназначение, като за удобство на клиентите допълнително предлагат съхранение на тяхната екипировка за през нощта.

НАЕМ НА
ЕКИПИРОВКА

360 SKI BANKO разполагат със ски за ходене с колани, Снегоходки, ADVANCE SKI (висок клас), Стандартни STANDART SKI, SNOW BLADES (къси ски), twin tip ski и други, а най-предпочитаните марки са Alpine, Salomon, Volki, Fischer, Atomic, Head. Предлагат цялостна екипировка, която включва ски, щеки, каски, обувки и други.

Техните професионални инструктури с дългогодишен опит в ски и сноуборд обучението предлагат индивидуални и групови уроци както на възрастни, така и на деца, независимо дали са начинаещи или напреднали в зимните спортове. Един от най-големите плюсове е близостта им до ски влека -намират се на 20 метра от входа на паркинга на гондолата, благодарение на което няма да се налага всеки ден да носите ските си до нашия хотел в края на деня.

Резервация